Ny salgsdugnad – Brusand Turnforening

Publisert av Brusand Turnforening den

Som dere vet er vi helt avhengige av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. Styret har vurdert mange ulike dugnadsformer, og valget har falt på det alternativet vi mener gir oss mest penger i forhold til innsatsen –  Enjoy Bonusguiden. På bildet under ser dere noen av stedene en kan spare penger med Enjoy:

Sjekk også gjerne hjemmesiden deres: Enjoyguiden.no for mer informasjon. Alle medlemmer får også sammen med Enjoybøkene hvert sitt salgsbrev, med informasjon, som gjør salget lettere. Har du lyst til å støtte klubben med å kjøpe en Enjoybok, er det bare å kontakte oss i styret.

Viktig melding!
Enjoy bonus kortene vil bli levert ut til ungene i uke 45, og innlevering av lappen som følger med boka, og evt kontanter skjer i uke 3.

.

.

Se video – konseptet forklart på 1 minutt…


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *