Informasjon til alle medlemmer

Publisert av Brusand Turnforening den

INFORMASJON TIL ALLE MEDLEMMER I BRUSAND TURNFORENING.

For at treningene skal forløpe mest mulig ordnet og effektivt, tillater vi oss å komme med følgende oppfordringer:

– alle som skal trene i hallen, samt foreldre/foresatte skal gå via garderoben, før de går inn i hallen.

– medlemmer oppfordres til å være på plass i hallen når treningen starter.

– foreldre/foresatte og søsken skal fortrinnsvis oppholde seg i garderoben/kaffen under treningen.

– det vil bli lagt inn drikke-pauser for barna under treningen, barna oppfordres til å drikke da, og ikke ellers.

– dersom dere er forhindret fra å møte på trening pga. sykdom eller annet, vær da snille og gi beskjed om dette til en av trenerne. Tlf til treneren ligge ute på hjemmesiden www.brusandturn.no

– dersom ett barn er borte fra 2 treninger eller flere, uten at det blir gitt beskjed, vil man kunne anse dette barnet for å ha sluttet. Det er andre barn som står på venteliste for å være med på turn, så gi oss vennligst beskjed hvis deres barn har sluttet. Ta kontakt dersom dere lurer på noe.

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening, ha skriftlig beskjed på e-post til post@brusandturn.no dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendt faktura. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.

NB! Dersom en gymnast meldes på 1. september, men ikke deltar på partiet før 1. oktober, og da finner ut at han/hun ikke ønsker å fortsette, har likevel gymnasten holdt av plassen så lenge at faktura må betales, med mindre annet er avtalt med medlemsansvarlig på e-post: post@brusandturn.no

Vi beklager å være strenge på dette, men mange av partiene har ventelister, og vi ønsker å tilby plassene til de på venteliste så raskt som mulig, dersom noen trekker seg.

Mvh. Brusand Turnforening.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *