BARNAS TURNTREFF 1-4 TRINN

Publisert av Brusand Turnforening den

Det ble en vellykket og fantastisk dag etter at 204 gymnaster og 59  ledere/foreldre deltok på Barnas turntreff hos Brusand Turnforening  lørdag 1. feb. 14. De fikk være med på mye forskjellig som  airtrack/trampett, dans, akrobatikk/gym, disco/17 mai leker, ut i kulden  var de også i tarzanløypa og natursti. I pausen ble det servert pølse og  saft, pluss det var mulig og kjøpe frukt korger, snop og brus. Som  avslutning samlet alle seg i hallen. Det ble utdelt premie for mest  poeng i natursti, og for tipping av hvor mye «snop» som var oppi krukka.  Alle gymnastene viste også frem dansen de hadde lært. Tusen takk for kjempe god innsats av styret og trenere i Brusand  Turnforening som var med på og gjøre denne dagen så flott for alle de  gymnastene (ledere/foreldre) som kom for og delta.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *